Alliance V med pulpettak

Alliance V med pulpettak

Modellens fördelar.

• En layout som inte kommer att störa ditt dagliga schema: behändigt placerade dörrar, en vettigt taklutning för bästa proportioner, säkra lås och gångjärn.
• En robust men miljövänlig konstruktion som du kan lita på: spont- och spårbrädor, senvuxet barrträ och premiumfönster och dörrar.
• Det finns gott om plats för din bil, dina verktyg och möbler.
• Kraftiga och förstärkta dörrar ger enkel åtkomst till både in- och utsidan av garaget till fots eller med fordon.
• Den unika designen kommer att få din trädgård eller uppfart att träda fram i ett nytt ljus.

Höj nivån på din dagliga rutin med Alliance V – ett enkelgarage i trä designad för så mycket mer än endast en bekväm plats att parkera din bil på! Det här nya köpet kommer att inspirera dig och du kommer att komma tillbaka för att hitta sätt att förbättra din vardag ytterligare– antingen för att dekorera den, ta in en ny stol eller ställa en bänk utanför, eller helt enkelt för att reparera din bil med en varm kopp te på ett litet bord bredvid. Detta garage har ett modernt utseende tack vare sitt låga sluttande tak och inbjudande små detaljer. Alliance V  är en garagebyggnad som du sent kommer att glömma.  Alliance V 

Finns att välja på 
Dubbel eller enkelgarage

Garage / Carport.


Leverans och avlastning Leverans till svåråtkomliga områden
Vänligen meddela oss om leveransplatsen är svåråtkomlig - vi kommer då att organisera en speciell transportlösning.
Professionell avlastning och säker förvaring
Vi kommer att lasta av produktpaketet på en så lämplig plats som möjligt för dig. Alla produkter är paketerade i förseglade förpackningar för att klara våta och föränderliga väderförhållanden. Kontakta oss för att få rådgivning angående grundläggande bygglov eller byggregleringsärenden. Vi hjälper dig gärna.

Ett lyckat byggprojekt kräver både känsla och förnuft. Känsla för stil, design och estetik för att det ska bli vackert och trivsamt. Men också förnuft när det kommer till konstruktion, materialval, tillverkning, byggnation och framför allt kvalitetssäkring. Hos oss får du både och

Bildkatalog


Här kan du ladda ner Skisser


Installationsservice

Våra högkvalificerade monteringspartners installerar gärna vilken byggnad som helst från vårt sortiment åt dig. Observera att installationspriset betalas direkt till monteringspersonalen efter att installationen har slutförts. 

Prislista

Nyckelfärdigt Modulhus + Entreprenad

150 kr

Nyckelfärdigt Modulhus

200 kr

Klimatskal Färdigt Utvändigt 

400 kr

Ritningspaket 

150 kr

Klimatskal Byggelement  

600 kr

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Kontakta oss

HUSNORD

Narviksgatan 9

16433 Kista

08 509 23 687

hej@husnord.se

@husnord