Om oss

Vi som finns i bolaget Husnord har ca 15 års samlade erfarenheter av prefabricerade träprodukter så som villor, attefallshus, garage. Våra produkter produceras i Tyrkiet där vår kvalitet garanteras löpande. Vi är stolta över att med vår erfarenhet kunna leda utveckling tillsammans med våra producenter för att kunna erbjuda dessa produkter. Vi har efter bästa förmåga på vår hemsida samlat ett sortiment där vi hoppas att du kan hitta det som passar dig. Sortimentet står i ständig förändring och det kommer löpande nya produkter så tveka inte att kontakta oss om något saknas.

 

Husnord bygger attefalls-, bostads- och fritidshus i en modern nordisk arkitektur för alla ändamål och tillfällen.

Våra hus färdigställs under kontrollerande former i våra torra och varma husfabriker. Husen kan beställas i olika paketeringar och kan bestå av en eller flera moduler, eller av prefabricerade väggelement.

Leveransen sker med lastbil och husmodulerna/ väggelementen lyfts på plats till en redan färdigställd husgrund och monteras på plats. Om något utav av våra entreprenadpaket är beställda så kan vi ta ett totalansvar för hela bygglovsprocessen, projektledningen och koordinering av samtliga entreprenadarbeten.

Produktionen

Produktionen sker i Turkiet och styrs av erfarna medarbetare från Skandinavien. Vi arbetar för att kunna leverera kvalitativt högvärdiga husbyggsatser till förmånliga priser. Råvarorna kommer från kända internationella Svenska leverantörer som garanterar hög och jämn kvalitet.

Snabb och pålitlig

Detaljerad dokumentation

Arbetar med klienters idéer

Rådgivning