Avesta villa med balkong

Avesta 

Ljuset från det härligt stora vardagsrummet och uteplatsen möter dig redan i entrén. Du lastar smidigt in matkassarna rakt in i köket utan att behöva ta av dig skorna. På andra sidan har du badrummet – praktiskt när du vill tvätta av barnen innan de kommer in i huset. Huset är som gjort för härliga sommardagar, med helglasade dörrar till en stor uteplats. Och den mysiga övervåningen blir en favoritplats för barnen att dra sig undan och ta det lugnt. Här uppe finns såväl badrum som klädkammare och ett stort allrum med ljusa takfönster.  

 

Avesta

Premium Villa

222vkmÄnnu ett unikt hus byggt med både känsla och förnuft

Ett lyckat husprojekt kräver både känsla och förnuft. Känsla för stil, design och estetik för att det ska bli vackert och trivsamt. Men också förnuft när det kommer till konstruktion, materialval, tillverkning, byggnation och framför allt kvalitetssäkring. Hos oss får du både och

Bildkatalog


Här kan du ladda ner Skisser

Prislista

Nyckelfärdigt Modulhus + Entreprenad

150 kr

Nyckelfärdigt Modulhus

200 kr

Klimatskal Färdigt Utvändigt 

400 kr

Ritningspaket 

150 kr

Klimatskal Byggelement  

600 kr

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Kontakta oss

HUSNORD

Narviksgatan 9

16433 Kista

08 509 23 687

hej@husnord.se

@husnord