Villa Grande

Grande

Villa Grande är ett hus som har allt. Innanför den eleganta glasverandan med full takhöjd och helglasade altandörrar öppnar sig det stora vardagsrummet med ljusinsläpp från tre håll. En njutning både till morgonkaffet och till middagsbjudningen. Bredvid, ett öppet kök utan kompromisser, med köksö och rymligt förråd för all köksutrustning du behöver och lite till. Gästerna har också ett smidigt gästrum som är lätt att nå utan att störa, bara ett par steg innanför pardörrarna i entrén.

Under trappan har du ett smidigt förråd. Ovanför den hittar du nästa ljusa sällskapsrum med balkongens härliga utsikt precis utanför. Det är  gott om plats även här. Alla sovrummen har fönster i två väderstreck, och det största har en egen klädkammare. Finns badrum med plats för både badkar och dusch. Och du har ett smidigt kontor som gör det behagligt avstressande att jobba hemifrån.

 

Grande

Villa
449vkmÄnnu ett unikt hus byggt med både känsla och förnuft

Ett lyckat husprojekt kräver både känsla och förnuft. Känsla för stil, design och estetik för att det ska bli vackert och trivsamt. Men också förnuft när det kommer till konstruktion, materialval, tillverkning, byggnation och framför allt kvalitetssäkring. Hos oss får du både och

Bildkatalog


Här kan du ladda ner Skisser

Prislista

Nyckelfärdigt Modulhus + Entreprenad

150 kr

Nyckelfärdigt Modulhus

200 kr

Klimatskal Färdigt Utvändigt 

400 kr

Ritningspaket 

150 kr

Klimatskal Byggelement  

600 kr

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Kontakta oss

HUSNORD

Narviksgatan 9

16433 Kista

08 509 23 687

hej@husnord.se

@husnord