Nordic Modular Attefallhus 25-30 kvm

Klassisk Modular

Vår storsäljare! Detta hus är lagom rakt igenom och det är med stor sannolikhet därför som huset också är vår storsäljare. Det är inte vår smalaste modell och inte vår bredaste, inte den med störst eller flest fönsterpartier men inte heller den med minst. Det är nämligen det perfekta mittemellan huset. Husets karaktär och arkitektur passar lika utmärkt in i äldre bostadskvarter som i nya. Lägg dessutom till en mycket flexibel och lättmöblerad planlösning så blir det en fullträff. I denna modell får du in ett rymligt sovrum på entréplan som klarar tillgänglighetskraven. Loftet mäter ca 8,5m² vilket ger stora inredningsmöjligheter med plats för både dubbelsäng och extra förvaring. Klassisk 30.2 – modellen för dig som vill ha ett mellanstort attefallshus i en perfekt balans! 

 

Klassisk Modular

Attefallhus 

25-30 kvmÄnnu ett unikt hus byggt med både känsla och förnuft

Ett lyckat husprojekt kräver både känsla och förnuft. Känsla för stil, design och estetik för att det ska bli vackert och trivsamt. Men också förnuft när det kommer till konstruktion, materialval, tillverkning, byggnation och framför allt kvalitetssäkring. Hos oss får du både och

Bildkatalog


Här kan du ladda ner Skisser

Prislista

Nyckelfärdigt Modulhus + Entreprenad

650150 kr

Ritningspaket 

15500kr

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Kontakta oss

HUSNORD

Narviksgatan 9

16433 Kista

08 509 23 687

hej@husnord.se

@husnord