Rimbo 2023

Projekt Rimbo 2023


``Vi blev extremt imponerade av hur millimeter­anpassat allting var.`` kommentär kunderna efter slutfort arbete.


Vårt minsta 2 planshus har allt du behöver med sina öppna utrymmen och smarta lösningar. Ett ljust kombinerat kök/vardagsrum med fönster längst hela långsidan, ett rymligt sovrum, badrum med tvättstuga och ett förråd i anslutning till detta. Tillhör du dem som gärna tar en bastu efter löprundan så går det enkelt att förvandla förrådet till bastu som tillval.

Parhuset är enkelt att skräddarsy helt efter dina behov och intressen. Den inredningsbara övervåningen väljer du själv hur den ska se ut innan inflyttning. Kanske vill du ha ett extra sovrum, en ateljé eller ett stort lekrum. Du bestämmer!

Till den inredningsbara övervåningen ingår alltid trappa, fönster, underlagsgolv och förberedelser för vvs, el och data.

Alla våra 2 planshus går dessutom att få med tillvalet med taklutning med förhöjt väggliv samt takkupa.  Det gör ytan på övervåningen rymligare. Bygger du ett parhus måste båda husen förses med samma taklutning vilket kan vara bra att komma ihåg om du planerar ditt bygge tillsammans med någon. Även takkupa är ett populärt tillval och gör övervåningen både ljusare och luftigare.


Kontakta oss för att få rådgivning angående grundläggande bygglov eller byggregleringsärenden. Vi hjälper dig gärna.

Ett lyckat byggprojekt kräver både känsla och förnuft. Känsla för stil, design och estetik för att det ska bli vackert och trivsamt. Men också förnuft när det kommer till konstruktion, materialval, tillverkning, byggnation och framför allt kvalitetssäkring. Hos oss får du både och

BildkatalogInstallationsservice

Våra högkvalificerade monteringspartners installerar gärna vilken byggnad som helst från vårt sortiment åt dig. Observera att installationspriset betalas direkt till monteringspersonalen efter att installationen har slutförts. 

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Kontakta oss

HUSNORD

Narviksgatan 9

16433 Kista

08 509 23 687

hej@husnord.se

@husnord