Norden HI-TECH

Norden HI-TECH

En stilren fasad möter dig innan du stegar in genom den helglasade dörren. På entréplan öppnar sig köket och det stora vardagsrummet med gott om plats för bjudmiddagar och nära till solen på uteplatsen. I Villa Norden HI-TECH behöver ni aldrig trängas, med stora sovrum på ovanvåningen och en egen lek- och tv-hörna när barnen vill vara för sig själva eller umgås med kompisarna. Och vägg i vägg med ert sovrum: 8 kvadrat av möjligheter – en klädkammare, ett hemmakontor eller kanske plats för babysängen?

 

Norden Hi-Tech

Premium Villa

257vkmÄnnu ett unikt hus byggt med både känsla och förnuft

Ett lyckat husprojekt kräver både känsla och förnuft. Känsla för stil, design och estetik för att det ska bli vackert och trivsamt. Men också förnuft när det kommer till konstruktion, materialval, tillverkning, byggnation och framför allt kvalitetssäkring. Hos oss får du både och

Bildkatalog


Här kan du ladda ner Skisser

Prislista

Nyckelfärdigt Modulhus + Entreprenad

150 kr

Nyckelfärdigt Modulhus

200 kr

Klimatskal Färdigt Utvändigt 

400 kr

Ritningspaket 

150 kr

Klimatskal Byggelement  

600 kr

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Kontakta oss

HUSNORD

Narviksgatan 9

16433 Kista

08 509 23 687

hej@husnord.se

@husnord