Villa Heden

Villa Heden

Vinkelhuset Villa Heden i modern stil ger en skön känsla av frihet med sina 141 kvadrat och sin öppna planlösning. Här binds det härligt öppna vardagsrummet med ryggåstak ihop med den behagligt uteplatsen där du njuter av både tidiga vårkvällar och sensommarkvällar. Ljuset från det helglasade fönsterpartiet gör det stora vardagsrummet härligt luftigt, och i andra änden av rummet har ni ert moderna kök som du smidigt kommer in i direkt från den väderskyddade entrén. Badrummet rymmer både badkar och dusch, och med rymliga sovrum i olika delar av huset finns det gott om plats för alla familjemedlemmar.

 

Heden

2-plan Villa

210 kvmÄnnu ett unikt hus byggt med både känsla och förnuft

Ett lyckat husprojekt kräver både känsla och förnuft. Känsla för stil, design och estetik för att det ska bli vackert och trivsamt. Men också förnuft när det kommer till konstruktion, materialval, tillverkning, byggnation och framför allt kvalitetssäkring. Hos oss får du både och

Bildkatalog


Här kan du ladda ner Skisser

Prislista

Nyckelfärdigt Modulhus + Entreprenad

150 kr

Nyckelfärdigt Modulhus

200 kr

Klimatskal Färdigt Utvändigt 

400 kr

Ritningspaket 

150 kr

Klimatskal Byggelement  

600 kr

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Kontakta oss

HUSNORD

Narviksgatan 9

16433 Kista

08 509 23 687

hej@husnord.se

@husnord