Nordic Modular V Attefallhus 25-30 kvm

Nordic Modular V

Ett av vårt senaste tillskott i Attefallshusfamiljen på 30 kvm (Bolundare). med utan loftsäng

Här har våra arkitekter och designers tagit ut svängarna lite mer och skapat en trendig och modern "Bolundare". Huset har en härlig volym med ljuvligt ljusinsläpp genom flertalet panoramafönster.

Nordic Modular finns i flera planlösningsalternativ där du kan välja vilken funktion ditt hus ska ha. Planlösning 1 har en trappavsats upp till ett mellanplan med full ståhöjd och klädförvaring, direkt till höger finns det mysiga sovloftet. I övrigt är huset extremt väldisponerat med en öppen planlösning, ett rymligt badrum där både tvättmaskin och torktumlare kan integreras i ett utrymme under trappan. Vi erbjuder även planlösningar med separata sovrum, bastu och gästhus med separata ingångar till två sovrum samt en gemensam toalett.

Med denna arkitektritade "Bolundare" kan du skapa din egen oas oavsett användningsområde, placering eller funktion.

 

Nordic Modular V

med utan löftsäng

Attefallhus 

25-30 kvmÄnnu ett unikt hus byggt med både känsla och förnuft

Ett lyckat husprojekt kräver både känsla och förnuft. Känsla för stil, design och estetik för att det ska bli vackert och trivsamt. Men också förnuft när det kommer till konstruktion, materialval, tillverkning, byggnation och framför allt kvalitetssäkring. Hos oss får du både och

Bildkatalog


Här kan du ladda ner Skisser

Prislista

Nyckelfärdigt Modulhus + Entreprenad

604650 kr

Ritningspaket 

15550 kr

Skicka intresseanmälan

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Kontakta oss

HUSNORD

Narviksgatan 9

16433 Kista

08 509 23 687

hej@husnord.se

@husnord